Miodrag Stankovic iz Beograda ove godine sam odlucio da u opstini Crna Trava gde imamnesto zemlje pocnem neku manju proizvodnju za svoju porodicu a da osnov bude pcelarstvo ali ce verovatno tu uci jos sto sta posto se sve nekako nadovezuje pa ide u pravcu organske proizvodnje. Imam tu sve sto je potrebno - i suma i zemlja i voda cista izvorska preko cele godine nigde mehanizacije, herbicida i pesticida.
Ovu godinu sam koliko toliko potrosio na sredjivanje (ima toga jos puno), malo sadnje voca i krcenja njive i livada jer je to zadnjih 30-40 godina nedirnuto - cista suma divljeg voca i breza.
Nit me je muka neka naterala nit sam poludeo (mozda) ali mi je nesto preko glave i grada i raznoraznih Maxi-ja i Tempa nigde ne mozes da kupis normalno povrce i voce - il je skupo il trulo meso nikakvo pa cu potrositi godinu dve na ovo - bar cu biti na cistom vazduhu.
Toliko za sad pa videcemo. Jos jednom pozdrav!
Ovu godinu sam koliko toliko potrosio na sredjivanje (ima toga jos puno), malo sadnje voca i krcenja njive i livada jer je to zadnjih 30-40 godina nedirnuto - cista suma divljeg voca i breza.
Nit me je muka neka naterala nit sam poludeo (mozda) ali mi je nesto preko glave i grada i raznoraznih Maxi-ja i Tempa nigde ne mozes da kupis normalno povrce i voce - il je skupo il trulo meso nikakvo pa cu potrositi godinu dve na ovo - bar cu biti na cistom vazduhu.
Toliko za sad pa videcemo. Jos jednom pozdrav!