Pozdrav svima!

Sid

Novajlija
Učlanjen(a)
29 Jul 2012
Poruka
5
Pozdrav svim forumasima!

Moje ime je Zoran Novkovic, iz Kraljeva.
Zanima me poljoprivreda, volim selo, a tako i dodjoh ovde, na ovaj forum.
Evo par reci i o sebi licno!
Imam 38 godina i zbog neke sigurnosti upisao sam prosle godine ekonomski fakultet, sada sam 2 godina,bavim se malim biznisom, a zelje su mi da se bavim poljoprivredom, tj stocarstvom.

Pozdrav i dobro došao na forum. Na forumu ima dosta toga o stočarstvu, a što nema pitaj, potrudićemo se da odgovorimo. Kako se baviš malim biznisom, verujem da ćeš i ti moći da odgovoriš na neka pitanja ostalih članova, pošto dosta ljudi se sad traži način da ozvaniči svoje poslovanje. Traže najpogodniji oblik između poljoprivrednih gazdinstava, zadruga, preduzetnika i sličnih izraza, šta bi ima odgovaralo.

Uglavnim cilj foruma je razmena mišljena, a ko imaš neki predlog kako da unapredimo forum javi slobodno.

Hvala puno, i naravno sta treba i ako znam, tu sam!
Citao sam puno, vec 3 dana "visim" na ovom forumu, mogu reci da ste sjajni, vidim da ima puno mladih ljudi sto me jako raduje:)

Hvala !

Ne znam kako da postavim temu, jednostavno nikada nisam imao posla sa kravama sem kao dete dok sam bio na selu, elem, radi se o sledecem, koliko zapravo kosta jedna krava/junica/tele na godinu dana tj jednog obracunskog perioda ! Mislim da treba izracunati jer ako pogledate od svih domacih zivotinja krupna stoka odnosi najvise posla, najvise izdataka, najvise rada a da nema od prilike koliko zapravo kosta jedna krava po danu!
Nasao sam jedan obracun ali izlazi cifra od 37 dinara po danu, ali je sve skoro stavljeno u obracun!http://capmv.com/site/index.php?cena-mleka,7

Pitanje je sta vi mislite koliko kosta jedna krava dnevno?

Nazad
Vrh