Pozdrav Svima...

DaRee

Član
Učlanjen(a)
15 Okt 2011
Poruka
628
E vo ovako vec duze vrijeme pratim ovaj forum svidja mi se punoo . Imam 17 godina zovem se Darko ... Dolazim iz Semberije tacnije iz Bijeljine ...Uglavnom radim sa porodicom i idem u skolu , bavimo se uzgojom duhana oko 10 ha .. ukupno obradjujemo oko 25 ha .. Od masina imamo Zetora 3320 , tafe 42 , plugove: 756 imt i 755 imt, drljace trokrilne i cetverokrilne , tanjirace 24 tanjira, sip berac 40 eol V8 ... Toliko od mene..

Hvala svima na dobrodoslici , razarach: postavicu slike kasnije , sad je traktor u berbi kukuruza pa cu ga slikati sutra ...

Ok nije hitno, kazi mi kakva su tvoja iskustva sa tim traktorom. Mogao bi do jednog doći za veoma male pare, nema kabinu...

Ok nije hitno, kazi mi kakva su tvoja iskustva sa tim traktorom. Mogao bi do jednog doći za veoma male pare, nema kabinu...
Pa traktor je dobar kupili smo ga sa 60 sati sada ima oko 1700rh dosao je iz svice za 13000 KM.. Mali je potrosac jedino kabinu smo morali kupiti u Orasju i nije bas najbolja.. Nismo ima li nikakvih vecih kvarova jedino su nam jednom se odvrnuli sarafi na prednjem desnom tocku i pukao je rukavac, sve ostalo je super.....Za koliko para bi taj dosao kod tebe :osmeh:?

Ako budem vrbovao te ljude (vlasnike), on može da se uzme za oko 3000 evrića, nije da je dobar nego je odličan. Vlasnik je umro, naslednika ima više, tako da se sa prevodom mora ići posle sudske rasprave koja je za 40-tak dana, potpuno je regularan, ima prve sve gume, servo, neke dobre kočnice, nema kabinu... Ja sam ga probao malo i oduševio se... Kod tih ljudi sam u nedelju kupio roto kosu (950) i prikolicu (900) i dobio pride korpu za traktor koja nema patos, sad ih obrađujem da uzmem i ostalo, ima još traktor i drvena kola (loša), ranije su prodali plugove, drljače, prskalicu i frezu...
Ja bi ga uzeo (možda i preprodao)...
Probaću da ga slikam kada odem, nisu mi baš blizu...(otićiću za vikend)

Nazad
Vrh