Pozdrav svima

Heirloom

Novajlija
Učlanjen(a)
9 Okt 2024
Poruka
2
Pozdrav svim poljoinfo pratiocima i poljoprivrednicima, kao i osnovačima ovog dobrog mesta za okupljanje i razmenu ideja, saveta i ostalog. Ja se bavim organskim uzgojem povrća i planiram i dalje da to radim, neću reći proizvodnjom jer je ta reč postala opasna zbog zloupotrebe Viših Javnih Tužilaca koji osuđuju čoveka koji je uzgojio par stabljika industrijske konoplje, a pripisali mu prozvodnju opojne droge, što se dešava samo kod nas, u normalnom svetu ne, ali idemo dalje, sa nadom da će zdrav razum jednoga dana prevladati i da ćemo sačuvati Majku Zemlju koja nam sve daje neizmernom milošču. Srdačan pozdrav svima!

Pozdrav i dobro došao na poljoinfo forum. Na forumu je red da se napiše iz kog je mesta korisnik je to olakšava komunikaciju kasnije (naziv mesta od kuda je, na primer Subotica ili Kruševca, na primer).

Što se tiče proizvodnje industriske konoplje, ne zam koliko je uopšteno se isplativo baviti time, jer ima dosta poljoprivrednih proizvoda koji mogu doneti bolji prihod.

Pozdrav još jednom, oprostite ako sam to omašio, da navedem iz kog sam mesta, ali evo ispravljam propust iz neznanja, iz malog sam sela Ostojićeva u opštini Čoka, a što se tiče konopšlje, to je prvenstveno čovek gajio za sebe da je ne bi kupovao u biošpajzu, ne radi se o prihodu i mislim da kod uzgoja bilo koje biljke ne treba prvenstveno misliti o prihodu, već o svom zdravlju, ali, naravno, u većem opsegu, u proizvodnji, normalno je da se očekuje prihod, dobit, novac, korist, zato čovek radi. Svejedno, tu smo, radićemo zajedno i želim svima uspeha u tom radu.

Nazad
Vrh