Pozdrav svima iz Banja Luke

Učlanjen(a)
11 Apr 2015
Poruka
17
Pozdravljam sve,

baštovan sam amater i prve godine imamo imanje i nešto sadimo.Imanje je u okolini Banja Luke.I stvarno se osjećam kao Alisa u zemlji čuda što se tiče poljoprivrednih radova i hvala svima forumašima jer od vas učim :cao:
Toliko za sada

Pozdrav i dobro došao, ako budeš imao nekih pitanja bilo bi dobro da ih propratiš sa slikom, jer ćeš dobiti precizniji odgovor. :ppozdrav:

Hvala,znam da je ovo pravo mjesto za odgovore u poljoprivredi i došla sam,nisam došao.I nemam pojma o poljoprivredi,ali hoću da se bavim od ove godine.

Dobro došla Alisa... :ppozdrav: i srećan ti početak,da se preporodiš u prirodi,nešto proizvedeš a nešto i ::novac::

Manja pravopisna dvosmislenost u prvoj poruci je prouzrokovala manju zabunu.
Od kako su uveli da sva zanimanja i i titule budu i zenskom i u muskom rodu (sto cesto izgleda smesno,ali ne i nepravilno),ovo je pravi primer gde je trebalo pisati po tom pravilu,sa jedne strane napisano pravilno,a sa druge strane nas obavestava kojeg je pola nasa nova clanica.Znam da nije mesto da debatujemo o tome ovde,ali nekako sam osecao potrebu za tim,pozdrav i dobro dosla na forum !

Nazad
Vrh