Pozdrav svim forumašima

Ruralni tip

Novajlija
Učlanjen(a)
31 Avg 2014
Poruka
3
Zdravi mi bili gospodo-drugovi seljaci! U samom zenitu naše poljoprivrede, u trenucima kada se izvodi završni udarac u cilju korporatizacije i preuzimanje resursa od strane onih koji sve mogu, nasuprot kojih smo mi koji znamo, volimo i tako živimo, želim da vam se u kratkim crtama predstavim: Završio sam nekada čuveni Poljoprivredni fakultet u Zemunu, upisao doktorske studije i stao, ne svojom krivicom, već željom ekipe koja je tada bila okupljena oko lobi grupe tadašnje ministarke poljoprivrede "lepe" Ivane. Kao mlad i naivan zalagao sam se za očuvanje genetičkih resursa, zaštitu i razvoj lokalnih proizvoda, udruživanje i razvoj kooperativa na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou. Pet godina sam proveo na poslovima regionalnog i ruralnog razvoja na teritoriji Beogradskog regiona, sa kojih sam na kraju najuren u momentu kada sam ponudio platformu bazirane na lokalnim inicijativama, razvojnim dokumentima i međunarodnim iskustvima. Zapamtite: "Nikome ne trebe nezavisan, obrazovan i slobodan seljak" - on je svakom lopovskom sistemu neprijatelj, ali i prva meta. Naše je da pobedimo, a oni neka gledaju kako će!!!

Nazad
Vrh