Pozdrav svim clanovima!

sergi

Novajlija
Učlanjen(a)
3 Apr 2013
Poruka
14
Ja sam Srdjan iz Kikinde, moja porodica ima tradicju bavljenja stocharstvom i povrtarstvom ali se ja ne bavim poljoprivredom neko vreme. Ove godine imam plan odpocinjanja nekih delatnosti , stoga mi je razmena iskustava i znjanja sa forumashima veoma korisna. Zanimam se za podizanje jagodnjaka pod plastenikom kao i proizvodnjom ruza na otvorenom. U fazi sam gradnje jednog objekta za stocarstvo, pa zatim idem na nabavku odgovarajucih grla stoke. Nadam se korisnom druzenju i svima stojim na usluzi. Svako dobro!

Srđane pročitajte pravila foruma gde ćete videti da je četerski stil pisanja zabranjen na forumu.

upravo sam procitao pravila foruma jos jednom, kao i predstavljanje ostalih clanova sto mi je bio reper za moje predstavljanje. Ne bih zaista da budem ne uČtiv ali ne razumem opasku Četerski stil pisanja. Dao sam par informacije o sebi na nacin kako bih to i privatno uČinio.

Poslednja izmena od urednika:
Dobro dosao.
Ceterski stil nije pozeljan jer pre svega zato sto nije pravilan. Vuk Karadzic je rekao: "Pisi kako govoris", a 100% sam siguran da ne govoris sh ili ch u recenici.

upravo sam procitao pravila foruma jos jednom, kao i predstavljanje ostalih clanova sto mi je bio reper za moje predstavljanje. Ne bih zaista da budem ne uchtiv ali ne razumem opasku cheterski stil pisanja. Dao sam par informacije o sebi na nacin kako bih to i privatno uchinio.
Označeno crvenom bojom je četerski stil pisanja.:ppozdrav:

Potrudicu se da pišem po Vuku :osmeh: tj. da promenim naviku pisanja sh ch. Hvala na savetu i razumevanju!

Nazad
Vrh