Dobro veče i pozdrav svim forumašima! Zovem se Irena, zovu me Nena, sa suprugom i svoje troje dece+ dvoje na hraniteljstvu živim u Nišu. Suprug ima nešto zemlje i kuću nekih 20-tak kilometara odavde...Priznajem do skora sam tvrdila da zemlju volim jedino u saksiji ali onda se (to tako valjda ide s godinama) desio neki "klik" i počela sam pomalo da čitam, (a ponešto i u zemlju da bacam, pod budnim okom svekrve ) pa se nadam da ćemo od toga uspeti bar deo da probamo. Iskustva naravno nikakvog, pitanja hiljadu , planova i želja mnogo, za sada smo kupili 60 pilića - čisto za ove naše kućne "termite" da ih odgajimo, sledeće bi bili kunići, pa onda...ko zna, i neko prasence... Uz to baštica, onako za zamrzivač i svoju dušu... Zvučim naivno, jel da?!
Do sada sam samo čitala, al' kad sam vam već u kuću ušla - red je da se lepo i predstavim..I naravno uzeću sebi slobodu da prvo sve što mogu pročitam, a onda i da pitam i tražim pomoć za sve što mi bude nejasno...A biće toga dosta, ljudi, imate posla s plavušom...
Do sada sam samo čitala, al' kad sam vam već u kuću ušla - red je da se lepo i predstavim..I naravno uzeću sebi slobodu da prvo sve što mogu pročitam, a onda i da pitam i tražim pomoć za sve što mi bude nejasno...A biće toga dosta, ljudi, imate posla s plavušom...