Pozdrav prijatelji

Učlanjen(a)
17 Mar 2013
Poruka
350
Pozdrav prijatelji moje ime je Vlatko iz Conoplje, bavim se vinogradarstvom, vocarstvom, proizvidnjom vina i alkohojnih destilata, servisom malih poljo masina, pravljenje istih za svoju dusu, bravarijom itd itd.
Nisam se predstavio davne 2013 ali nikad nije kasno jel.

У, ал' смо економични - почело више људи да се представља у једној теми.

Ало модери, је л' сте комерцијализовали форум? Сад се плаћа учлањење и покретање тема? ;)

Pozdrav Vlatko i dobro došao na poljoinfo forum. Manja greška oko predstavljanja je rešena, sve je sada u ovoj temi. :ppozdrav:

Nezameram i izvinjavam se zbog toga malo sam zardjao oko funkcionisanja foruma ali priseticu se ja svega toga :):):):)

Opušteno, zato smo i napravili ovaj deo, da se malo vežba, da se ne greši posle u drugim temama.

Pozdrav prijatelji moje ime je Vlatko iz Conoplje, bavim se vinogradarstvom, vocarstvom, proizvidnjom vina i alkohojnih destilata, servisom malih poljo masina, ....
Pa ti si pravi covek , veliki pozdrav.

Samo nisam zapazio da si aktivan na temama oko vinograda, a imao sam problema dugo oko kosacice batuje ....

Evo ovaj pozdrav neka biude podsticaj da ucestvujes na temama , ja ucim tamo oko vinogradarstva pa ponekad se namucim od znalaca da mi otkriju poneku tajnu ...

Pa ti si pravi covek , veliki pozdrav.

Samo nisam zapazio da si aktivan na temama oko vinograda, a imao sam problema dugo oko kosacice batuje ....

Evo ovaj pozdrav neka biude podsticaj da ucestvujes na temama , ja ucim tamo oko vinogradarstva pa ponekad se namucim od znalaca da mi otkriju poneku tajnu ...
Nikakav problem zato smo tu da podelimo znanje.

Nazad
Vrh