Pozdrav od Žileta sa Divana kod Kobilja

zivislav

Novajlija
Učlanjen(a)
26 Nov 2013
Poruka
29
Zdravo narode forumski :cao: .
Ja sam Žile (kao što mi i samo ime kaže :osmeh: ) iz Kobilja u opštini Malo Crniće.
Ovo ''Divan'' je ime naselja (da neko ne pomisli da sam ja divan jer avatar kaže malo drukčije::sramota:spavam:.
Moja porodica i ja se bavimo govedarstvom (sedamnajs komata) i ovčarstvom (na zadnjem prebrojavanju bilo nešto više od sto šezdeset - trenutno stanje ne znam :sta: ).
Ustvari se bavimo spremanjem hrane za gorepomenute izjelice i hranjenjem istih dok one uživaju ::suncanje:: .
Osim toga imamo i dva konja i tri kobile (kažu da se po lalinski tako divani ::namigivanje:: ), nešto malo svinja koje ja posebno obozavam ::000:: jer bi me bez njih žena 'ranila samo piletinom.
Od mehanizacije imamo dva traktora od sledećih proizvođača:
- sa kabinom ::traktor::;
- bez kabine ::traktor1:: (ovaj na ovom isti ja, samo sto nisam ćelav i ne nosim kapu);

dve - tri balirke i ostalu sitnu gvožđuriju.
Zaboravih da pomenem dvadesetak kucova, dve mačke, kokoške, zeca i pauna (da se ne naljute ako vide da ih nisam spomenuo :zli: ).

Pošto sam potrošio skoro sve smajlije za sad toliko.

Hvala na dobrodoslici. :ppozdrav:
@andrija
Dobio sam zadatak, ispred moto kluba, da ispadnem najveca budala u cemu sam, verujem, bio u potpunosti uspesan.
P.S.
Slika na avataru je upravo sa Tocka kad su mi rekli da je crk'o aparat za tocenje piva.

Nazad
Vrh