zivislav
Novajlija
Zdravo narode forumski .
Ja sam Žile (kao što mi i samo ime kaže ) iz Kobilja u opštini Malo Crniće.
Ovo ''Divan'' je ime naselja (da neko ne pomisli da sam ja divan jer avatar kaže malo drukčije::sramota.
Moja porodica i ja se bavimo govedarstvom (sedamnajs komata) i ovčarstvom (na zadnjem prebrojavanju bilo nešto više od sto šezdeset - trenutno stanje ne znam ).
Ustvari se bavimo spremanjem hrane za gorepomenute izjelice i hranjenjem istih dok one uživaju .
Osim toga imamo i dva konja i tri kobile (kažu da se po lalinski tako divani ), nešto malo svinja koje ja posebno obozavam jer bi me bez njih žena 'ranila samo piletinom.
Od mehanizacije imamo dva traktora od sledećih proizvođača:
- sa kabinom ;
- bez kabine (ovaj na ovom isti ja, samo sto nisam ćelav i ne nosim kapu);
dve - tri balirke i ostalu sitnu gvožđuriju.
Zaboravih da pomenem dvadesetak kucova, dve mačke, kokoške, zeca i pauna (da se ne naljute ako vide da ih nisam spomenuo ).
Pošto sam potrošio skoro sve smajlije za sad toliko.
Ja sam Žile (kao što mi i samo ime kaže ) iz Kobilja u opštini Malo Crniće.
Ovo ''Divan'' je ime naselja (da neko ne pomisli da sam ja divan jer avatar kaže malo drukčije::sramota.
Moja porodica i ja se bavimo govedarstvom (sedamnajs komata) i ovčarstvom (na zadnjem prebrojavanju bilo nešto više od sto šezdeset - trenutno stanje ne znam ).
Ustvari se bavimo spremanjem hrane za gorepomenute izjelice i hranjenjem istih dok one uživaju .
Osim toga imamo i dva konja i tri kobile (kažu da se po lalinski tako divani ), nešto malo svinja koje ja posebno obozavam jer bi me bez njih žena 'ranila samo piletinom.
Od mehanizacije imamo dva traktora od sledećih proizvođača:
- sa kabinom ;
- bez kabine (ovaj na ovom isti ja, samo sto nisam ćelav i ne nosim kapu);
dve - tri balirke i ostalu sitnu gvožđuriju.
Zaboravih da pomenem dvadesetak kucova, dve mačke, kokoške, zeca i pauna (da se ne naljute ako vide da ih nisam spomenuo ).
Pošto sam potrošio skoro sve smajlije za sad toliko.