Pozdrav iz Užica

jevto

Član
Učlanjen(a)
5 Nov 2014
Poruka
1.380
Zdravo ja sam Dragoslav Jevtić rodjen 85 iz sela Zaglavak na putu izmedju Užica i Bajine Bašte.Od ove godine otac i ja smo registrovali domaćinstvo (sa 5 ha obradive površine) i počeli smo intezivnije bavljenje poljoprivredom. Proizvodimo malinu i idemo ka proširenju zasada. Imamo stari šljivak i proizvodimo rakiju. Od ove godine krenuli smo sa proizvodnjom krompira. Posedujemo i bukovu šumu veće površine. Od mehanizacije posedujemo: IMT 542, 83 godište,plugove IMT 754,drljače,prskalicu gumi-plast Vojka 330l,prikolicu jednoosovinku ručne izrade,frezu Maschio i veći bansek.Otac ne radi jako dugo u firmi,a ja sam trenutno zaposlen u posrnulom gigantu Valjaonici bakra Sevojno.Već neko vreme pratim ovaj forum i mogu reći da sam pronašao dosta korisnih informacija.

Poslednja izmena:
Dobro došao Dragoslave, drago mi je kad vidim da je forum bio od koristi. A verujem da će biti i u narednom periodu.

Hvala na dobrodošlici! Siguran sam da sam na pravom mestu! Pozdrav i za lepi srem,možda se vidimo i u Rumi na vašaru,bio sam par puta do sada.

Nazad
Vrh