pozdrav iz kaluđerice

miroslavp

Član
Učlanjen(a)
17 Nov 2013
Poruka
88
Zovem se Miroslav i uzgajivač sam zečeva u pokušaju.Slučajno sam naleteo na Vas i bili ste mi od velike koristi do sada.Puno pozdrava iz naj većeg divljeg naselja u evropi.:osmeh::osmeh::osmeh:

Poslednja izmena:
Pretežno sa geo-političkim položajem dotičnog lokaliteta.Malo sam iznenađen potenciranjem korišćenja velikih slova na forumu.Jasno mi je da,zarad opšte pismenosti,postoji potreba za poštovanjem gramatičkih i pravopisnih pravila pisanog izražavanja ,ali ne želim da mi se komunikacija sa svima Vama svede na ispravljanje pravopisnih grešaka od strane moderatora i "prozivanja" članova iz kog već razloga.Zna da povredi,a i nije prijatno.Ja sam imao želju da učestvujem u diskusiji,razmeni mišljenja sa ljudima od kojih bih nešto naučio,možda ja nekome nešto mogao da pomognem,a ovakav početak je sušta suprotnos svemu tome.I tako...

To su postovi iz najbolje volje. Na poljoinfo forumu su malo strozija pravila nego na ostalim forumima po internetu. Mislim da je dobro da se jedni prema drugima ophodimo kulturno i pisemo sto je moguce gramaticki tacnije. Ne skodi a moze a koristi i predstavlja jedan normalan tok komunikacije. Svako dobro i dobro dosao na forum Poljoinfo!:ppozdrav:

Nisam hteo da Vas povredim, nego da Vam skrenem pažnju jer pravila su takva i moraju se poštovati, ako ništa drugo bar je lepše videti kada rečenica počinje velikim slovima i nakraju stoji tačka. Pozdrav i živ bio.

Slažem se.U pokušaju da budem pozitivan i duhovit,ispao sam neuk.Ne zameram,ne zamerite.Sve Vas pozdravljam i hvala Vam na dobrodošlici.

Moramo se malo nasaliti sa pridoslicom , valja se, kako se kaze.Bice vremena za ozbiljne teme.
Dobro nam dosao Miroslave!!!
I pozdravi kaludjericu!!!

Nazad
Vrh