Pozdrav iz Banata

Murtin_

Član
Učlanjen(a)
20 Feb 2015
Poruka
851
Pozdrav dobri ljudi. Zovem se Dejan, iz Kovačice sam. Iz familije, kao sto i sam nadimak kaze. Poljoprivredom se moji bave vec dugo godina, verovatno ih neki i znate. Nekako od prosle godine sam i ja poceo aktivno da radim u poljoprivredi. I eto me ovde, da pokupim jos pokoju dobru stvar, i da podelim pokoje nase iskustvo, iako ga ja nemam mnogo, prenecu ono sto znaju moji. Veliki pozdrav, i izvinite na poduzem predstavljanju.

POzdrav, dobrodosao. Druze, koliko zemlje obradjujes, i koje kulture sejes? Video sam u temi Deutz da si se ponovio. koje jos traktore imas jos pored njega?

POzdrav, dobrodosao. Druze, koliko zemlje obradjujes, i koje kulture sejes? Video sam u temi Deutz da si se ponovio. koje jos traktore imas jos pored njega?
Kanda mnogo kasnim sa odgovorom. Pored dajca imamo još zetora 5011, europard 804 i Limb 82 tls lux. Valjda je tako oznaka ovog Limba, slovenci radili jedno vreme pa prestali. A radimo oko 120 jutara arende i nešto malo naše zemlje. Pored toga radimo komplet usluge, imamo sve mašine i kombajne. Burgon, Holmer i nezamenljiv Zmaj 142 sa svim adapterima. Još jednom izvini na kasnjenju

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Gx 300. Jesenas je skinuo oko 220 jutara kukuruza.
Inače sam od proletos prešao kod uje da radim, tako da će biti raznih slika sad kad počne sezona. Biće slika iz banata a više iz Bačke.

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh