Pozdrav iz Čelarevo

ljube

Novajlija
Učlanjen(a)
17 Maj 2022
Poruka
3
Pozdrav svima. Nisam profesionalni poljoprivrednik ali hobi mi je sređivanje dvorišta tj. volim da ga zovem vrtom. Održavam dva dvorišta. Imam posađenih preko 100 tuja, arizonski čempres, mediteranski čempres, japansku trešnju, japanski javor, kuglasti javor, kuglasti bagrem, plave strele, katalpe i još dosta ukrasnog bilja. Inače sam web dizajner i imam agenciju za izradu elementor web sajtova. Imam jedan zanimljiv poljoprivredni sajt u svom portfoliju pa ću ga ovde okačiti kako bi ste se bolje upoznali sa mojim radim.

Slike mojih dvorišta:

https://i.ibb.co/tw6mPzg/viber-image-2022-05-18-15-19-13-057.jpg

Sajt za rasadnik povrća koji sam ja radio

Poslednja izmena:
Pozdrav i dobro došao na poljoinfo forum. Ovaj link do e-prodavnice neću ovde brisati, ali ako planiraš da se promovišeš na forumu za to su predviđeni baneri.

Sta ce ti iznad nav bara adresa i tel i ovaj link za fejs ? Deluje ruzno i odzimas prostor ekrana, vec to imas na kontakt strani.

Sta ce ti iznad nav bara adresa i tel i ovaj link za fejs ? Deluje ruzno i odzimas prostor ekrana, vec to imas na kontakt strani.

Miksane hvala na sugestiji. Nisam fan dva polja u headeru ali nekada ima različitih potreba da se informacija istakne za posetioce koji ne žele da gube vreme listajući sajt, pa je u dogovoru sa poručiocem sajta dogovorimo da osnovni info stavimo i u header. Uglavnom na sajtovima ne stavljam taj info u header, ali svaki sajt je priča za sebe. U svakom slučaju volim kada dobijem feedback ili sugestiju. Hvala :)

Nazad
Vrh