Pozdrav forumašima

Majstor LAKI

Novajlija
Učlanjen(a)
21 Maj 2017
Poruka
23
Pa evo da se predstavim.Ja sa Majstor Laki iz Banatskog Karlovca,Već 15.godina pokušavam da budem koristan ovom poljoprivrednom društvu sa više ili manje uspeha.Pa se nadam da će članovi ovog foruma dopuniti moje znanje,čemu se unapred radujem.:osmeh:Umalo da zaboravim,pomalo se razumem u Claas kombajne.

Добро дошао Лаки :ppozdrav: Твоји савети,вероватно ће некоме требати.А ко зна можда и ти нешто научиш :haha:

Laki, ovde ces naici na zestok otpor, sto se znanja tice.Znaci mehanika ili poljoprivreda, sasvim je nebitno. Postoje pojedini ljudi koji sve znaju, najsavrseniji umovi danasnjice su smesteni na ovom forumu i oni cekaju da se neko upeca, pa da ga opletu posle.Nego dobrodosao ti nama, majstora nikad dosta, rekao bih onako na prvi pogled da si jedna normalna osoba.:osmeh: Puno srece na forumu i bez nervoze. :ppozdrav:

Laki, ovde ces naici na zestok otpor, sto se znanja tice.Znaci mehanika ili poljoprivreda, sasvim je nebitno. Postoje pojedini ljudi koji sve znaju, najsavrseniji umovi danasnjice su smesteni na ovom forumu i oni cekaju da se neko upeca, pa da ga opletu posle.Nego dobrodosao ti nama, majstora nikad dosta, rekao bih onako na prvi pogled da si jedna normalna osoba.:osmeh: Puno srece na forumu i bez nervoze. :ppozdrav:

Што испрепада човека,шта ти би :haha:

Ta svstavanja su mi dobro poznata ali i rat sa poljprivrednicima...tako da sam spreman(zato sam i čekao koju godinu čisto da vidim sa kim se hvatam u kolo).Hvala na dobrodošlici,iako stičem utisak da će biti velikih potresa.HE HE HE.A ono normalna osoba-da li si baš siguran.

Covek se uci dokle god je ziv
,i to je opste poznato. Niko se naucen rodio nije, niti ce naucen mret. Odredjeno znanje, o raznovrsnim oblastima svako od nas poseduje. Ovakva mesta upravo tome i sluze. Da razmenimo ista, i da se ucimo. Uz srece malo, i nekome pruzimo odredjeni nivo znanja. Ono makar, sto je u domenu nasem. Stoga, dobrodoslica, i s moje strane.

Nazad
Vrh