Pozdrav drugari!

Učlanjen(a)
28 Apr 2013
Poruka
315
Zovem se Vladimir Visic,iz Stare Pazove sam.Imam 21 godinu,obradjujem 30 i nesto jutara zemljista i imam nameru da se jos prosirim.Studiram Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu,smer ratarstvo i povrtarstvo(trenutno na obnovi).
Od mehanizacije posedujem:
IMT 2090 sa JD motorom,
IMT 577DV,
Prikolicu Zmaj 485,
Prikolicu Nasice 4t,
Sejalicu Nodet PNll 6 redi za kukuruz,koju sirim i skupljam po potrebi,dogodine ce biti 7 redi za soju,
Prskalicu Berthoud standarmatic 600l,12m,
Rasturivac vestackog djubriva Vicon 750l,
Setvospremac IMT FOP 2,9 sa dva rada rotora,
Nosenu tanjiracu OLT 28 nazubljenih diskova,
Gruber Majevica 3m,15 radnih tela,koje skidam zbog nedostatka konja,
Rotodrljacu Majevica 3m,
Spartac za kukuruz 6 redi IMT,hidraulicno sklopiv,
Spartac Majevica,koji se prepravlja na 7 redi sa ''S'' oprugama,bice sklopiv.
Ostalu,sitniju mehanizaciju tipa: elevatora i komusaljke me mrzi da kuckam,a skoro ih svaka kuca ima.
Ukoliko neko ima neka pitanja,kao sto cu i ja imati sigurno za neke clanove,neka pise,bice mi cast upoznati jos kog pametnog coveka.

Cuti ti da ti ja sad ne kazem nesto,pa ce ispasti da se prepucavamo.Ali dobro,P-B!Razumeces... :p
Imam nesto da pazarim ovije dana,pa se vidimo da :ppozdrav:.

Verovao ili ne, ja sam video tvoj IMT 2090. Orao si pre OMV pumpe sa leve strane kada se ide iz BG ka NS. Parcela na asfaltu kod nadvoznjaka. :ppozdrav:

Tako je Bojceticu,moja najveca i ''omiljena'' parcela za rad.Sto nisi stao na pivo? :osmeh:
Okacicu slike,cekaj samo da ga isteram napolje pa ce biti sa gruberom i u transpotru... :cool:

Tada se nismo "znali" :osmeh: Samo ti stavi pivo u kabinu, ja cesto idem relacija BG-NS-Stapar (Sombor) pa nije greda da popijemo po koje.:osmeh:

Ahahaha,da,znaci sad se znamo! :osmeh:
Ja bez piva ni ne idem na njivu,to se podrazumeva,jos pogotovo kad upece,kao sad.
P.S. znam gde je Stapar...:osmeh:
Javi iduci put kad budes isao...

Ima objašnjeno kako se postavljaju slike na forum ,jedan način

oj baca, a i red je vec bio da se registrujes, kako zena , deca? :osmeh: ... pozdravi po kuci :osmeh:

Oba Simina su tu,a nema nikakvog Todora ni Tose ako si na njega mislio,jedino Pera Lukac on je tu ali se ne vidi,zato je Slavko u 1 planu :cool:.Ima i gorih snimaka,ali nisu za publiku. :osmeh:

Nazad
Vrh