Postovanje i veliki pozdrav za sve clanove,administratore,urednike i prijatelje foruma...

đađo74

Član
Učlanjen(a)
17 Jun 2014
Poruka
3.065
Prijepolje, Zlatiborski okrug , jugozapadna Srbija
Moje ime je Slađan,imam 40 godina i zivim u Prijepolju, jugozapadna Srbija, Zlatiborski okrug. Odavno već pratim POLJOINFO forum i zaista sam oduševljen koliko korisnih stvari se može saznati,naučiti i razmeniti. Odlučio sam eto da postanem član,pa možda tako i dam svoj skroman doprinos u radu istog. Naime, moji roditelji i ja posedujemo imanje u selu, četiri km od grada na nekih 800m. nadmorske visine.U sklopu njega nalazi se porodična kuća,(u kojoj trenutno žive roditelji,penzioneri),pomoćne zgrade tipa štala,kačara,sušara,ambar,podrumi itd.Veličina imanja je oko 5ha od čega je 1ha pod šumom,a ostalo je obradivo zemljište. Imam otprilike i pola ha voćnjaka,uglavnom pod šljivom. Položaj je jugo/istok,nije prevelik nagib a imam i dobru vodu,bunar i jak izvor. Iako živim u gradu redovno odlazim u selo,imanje održavam a planiram da se u narednim godinama još ozbiljnije,konkretnije i predanije posvetim radu i proširenju voćnjaka. Očekujem da na forumu saznam jos više,razmenim iskustva,upoznam nove ljude i steknem prijatelje... - - - - - - - - ILI NAPIŠI NEŠTO VREDNO ČITANJA , ILI URADI NEŠTO VREDNO PISANJA !!! (Bendžamin Frenklin)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh