Posrednik- distributer robe

DEKIDEKI

Novajlija
Učlanjen(a)
13 Apr 2012
Poruka
12
POSTOVANJE, JA SE ZOVEM Dejan iz Obrenovca. Interesuje me poljoprivredna proizvodnja..Zato bi prvo krenuo u posao distribucije necijih gotovih poljoprivrednih proizvoda i kasnije se prikljucio u njenu proizvodnju. Kad to kazem nemislim na posao klasicnog NAKUPCA već , kao na primer mlevenje i prerada paradajz soka u jesen.

To sam naveo kao primer. Ljudi planta2žno gaje paradajz i imaju svoju mre2žu ljudi u Srbiji koji su ulo2žili pare u mašine za mlevenje i samo od njih kupuju paradajz na kamione.
Znači distribucija i proizvodnja neke druge namirnice...

Pozdrav Dejane, to sa trgovinom i nije problem samo je potrebno da pošteno radiš i ljudi će rado sarađivati sa tobom. Što se tiče pisanja velikim slovima i chaterskog pisanja nisu dobro došli na forumu, preporučio bih tida pogledaš pravila foruma jer će to pomoći da ne dođe do nekih nesporazuma u narednom periodu.

greška moja...radim još nešto na kompu, pa zaboravim da promenim veličinu slova kao i ENG/SRp tastaturu...

Nije problem ljudi greše, ali da ti još jednom poručim da pročitaš pravila foruma pre nego počneš pisati dalje. Reklamiranje na forumu može samo u malim oglasima, obrisao sam ti poruku u temi "kupovina i cene tacni za pakovanje gljiva!" je joj tamo nije mesto.

Nazad
Vrh