popravke presa welger

zare 2

Član
Učlanjen(a)
2 Jan 2015
Poruka
40
pozdrav svim clanovima foruma,ja sam novi clan zarko:osmeh:
ako nekog nesto zanima za welger prese dobro baratam sa tim:osmeh::osmeh:

Okrugle osovine moze svaki strugar da napravi... a ove ne znam bas,pa moras da kupujes novu a to izadje dosta skuplje.

To im baš i nije za pohvalu.
sto mislis da nije...?

- - - - - - - - - -

Okrugle osovine moze svaki strugar da napravi... a ove ne znam bas,pa moras da kupujes novu a to izadje dosta skuplje.
ma druze to imas da kupis di hoces i mozda je malo skuplje neko okrugla

- - - - - - - - - -

ma druze to imas da kupis di hoces i mozda je malo skuplje neko okrugla...to retko kad i ode hoce na 630...

- - - - - - - - - -

img20140627152406.jpg
evo moje welgerice azdaja u ataru:osmeh:

Meni je sigurniji stari tip pogona i zupčenja.Jeftiniji je metar lanca od metra šeskant osovine,zupčanika,kućišta,reduktora...

ali nije siguraniji,i moze vise da gutaju prese sa sestougaonim prenosom i reduktorima,zamisli kakva bi bila ta moja 730 sa lancima...:osmeh:ili 830 moze da progutaju al prenosi nemogu da itrpe

Da ali prethodni modeli imaju lance samo na pogonu pick up uređaja i dodavača.Ostali prenosi su preko krute veze.

neznam ja sam imao pre ove,dve sa takvim prenosom i zadovoljan sam bolje je resenje 100%mogu da teram i nemislim...lanci pucaju

- - - - - - - - - -

bala na bali :osmeh:
img20140702130116.jpg
kum obrijao sa kombajom

Meni na 71 nikad nije puko lanac a i da pukne ,nemeze nikakvu stetu da napravi,aI i kakav teret trpe sem sto tera pi kap prste i dodavac,i plus imam sigurnosni sraf na dodavacu,.

pa na pikapu nema opterecenje zato ima lamele u slucaju da uhvatis zemlju i dr..,a na rukama ako pukne havarija nekazem gde ima sigurnosni sraf...al nevidim nikakav velik problen u tim sestougaonim prenosu ja baliram oko 100000 bala u sezoni koje cega...

Nazad
Vrh