Poljoinfo Patreon

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
9.920
Nedavno je kreirana Poljoinfo Patreon stranica, kao dodatna opcija ukoliko neko želi da podrži rad poljoinfo foruma na taj način.

https://www.patreon.com/c/poljoinfoforum/posts

Koga dodatno zanima kako radi Patreon i kako ide sa donacijama preko njega evo dva linka sa opisom.
Ovu temu sam zapravo otvorio da bi mogao povremeno preneti neke stvari koje budem objavljivao na samom Patreonu. Takođe ovo će biti pozicija gde ćete moći postavljati pitanja vezana sa sam Poljoinfo Patreon ukoliko vam nešto nije jasno.

Evo odmah kratak prikaz videa koji sam danas objavio, u pitanju je bila sadnja rasade povrće. Sama rasada je deo jednog dužeg projekta o čemu će biti objavljen video na Poljoinfo YouTube kanalu ali kad sve bude gotovo. Međutim da se ne čeka toliko dugo evo nekoh crtica, ovde idu dve slike iz videa.

Što se tiče mesečnih pretplata na Patreonu postoje dve opcije, prva je Osnovni paket od 3 evra, druga opcija je Plus paket sa mesečnom pretplatom od 15 evra namenjen onima koji žele direktno podržari Poljoinfo YouTube kanal.

Tako da ako imate bilo kakvo pitanje vezano za Patreon pišite ovde. Ukoliko vas zanima trenutni broj ljudi koji daje podršku prekoPatreona to ne nula.

Nazad
Vrh