Pojačavam ekipu iz Juznog Banata :-)

Vlada - Omoljica

Novajlija
Učlanjen(a)
4 Jan 2011
Poruka
10
Dobar dan svima! Ja sam Lazarov Vladimir! Radim nešto preko 200 ha svoje zemlje u Omoljici gde i zivim, i jos oko stotinak u zakupu! Radim sa ocem tako da nam je ovo nesto kao porodican biznis! Imam 28 godina, završio sam Poljoprivredni fax u Zemunu! Za ovaj sajt sam čuo od brata i moram priznati da sam se prijatno iznenadio! Toliko za početak!!! Slike cu ubacivati vremenom!!

Pozdrav svima! Hvala na lepoj dobrodoslici! Bice slika ovih dana! Ej nisam mogao da verujem da postoji neki ovakav forum za ljude poljoprivredne struke! Bas mi je dragao da sam sa vama! Naravno za ekipu iz Juznog Banata je bila sala, svi su mi dragi i volim da cujem i procitam savete prijatelja iz cele Srbije! Ove strance bas ne mogu da slusam jer ovo sto se desava u Srbiji sa poljoprivredom nema nigde u svetu!!! :)

Hvala!!! Da nesto preko 200 ha! Verovatno za vecinu clanova ovde to i nije neka povrsina, ali bice toga jos sigurno!!! :)

radim hektar zemljp eapriku ajvarusu
Post je spojen: [time]1294584608[/time]

Pozdrav svima evo i ja da se pridruzim!Zika iz Bavanista mesto izmedju Panceva i Kovina. Ja volim zemju banatsku postujem muku seljacku opanci su mi od zlata crnog banatskog blata!!! POZDRAV! :ppozdrav:

Nazad
Vrh