Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako drugi račun? Misliš na taj na koji se uplaćuje PIO?Treba da je tako, zato sto je ziro racun samo za 2025 godinu.. Svaka godina je na drugi ziro racun, ali svakako proveri jos negde..
Da ti preciziram, nisam se mozda najbolje izjasnio..Kako drugi račun? Misliš na taj na koji se uplaćuje PIO?
Sasvim realan scenario kod njih.Evo jedne zanimljivosti proslogodisnje u vezio pio i zdravstvenog.
Od kako sam usao u pdv ( proslo godinu dana) utvrdili su mi svojstvo osiguranika redovno me zaduzuju i svaki mesec placam doprinose.
A zdravstvenu knjizicu jos uvek ne mogu da overim, jer me neka gospodja u Mitrovici jos uvek nije unela u centralni sistem.
Evo jedne zanimljivosti proslogodisnje u vezio pio i zdravstvenog.
Od kako sam usao u pdv ( proslo godinu dana) utvrdili su mi svojstvo osiguranika redovno me zaduzuju i svaki mesec placam doprinose.
A zdravstvenu knjizicu jos uvek ne mogu da overim, jer me neka gospodja u Mitrovici jos uvek nije unela u centralni sistem.