Pevtschik

pevtschik

Član
Učlanjen(a)
26 Avg 2010
Poruka
89
Pozdrav, kolege i ostali forumaši.:cao:
Već par godina sam član foruma i redovno ga čitam.Nisam pisao što zbog neiskustva što zbog manjka vremena, ali lagano ću se uključivati u teme na kojima mogu da doprinesem svojim skromnim iskustvom, ali uglavnom ću postavljati pitanja iskusnijim članovima foruma o stvarima koje bih želeo da saznam.Spreman sam da poslušam svaki savet.::namigivanje::
Živim u selu Oplanići, koje se nalazi na par kilometara severno od Kraljeva, na levoj obali Zapadne Morave i južnim obroncima planine Kotlenik.Pravnik u pokušaju, poljoprivrednik i seljak u duši, pre par godina sam se vratio sa studija i za to vreme pokušavam da sa porodicom na selu uradim i postignem nešto više od pukog održavanja domaćinstva.
Obrađujemo oko 6 hektara svoje zemlje i u nekim prilikama još po neki ha.Imamo i hektar i po šume.Od mehanizacije osnovno(Ferko, prikolica, plugovi, drljača...)Tu je 6 krava muzara, junica i par teladi.20ak svinja različitog uzrasta:svinja:, nešto živine, gomila mačaka i jedan labrador retriver.:osmeh:
Trudiću se da ne davim puno i nadam se da ću u druženju sa vama saznati i naučiti još mnogo toga.Na selu sam odrastao, selu se vratio i tu i ostajem, nema predaje!

Dobro došao na forum :ppozdrav: lepo si nam se predstavio,ali nisi rekao svoje ime :osmeh:

Nazad
Vrh