Petar90

Petar 90

Član
Učlanjen(a)
10 Dec 2010
Poruka
4.439
Predstavio sam se vec u temi predvidjenoj za to,ali evo napisacu i ovde nesto o sebi...
:ppozdrav: svima pre svega!!!
Ima mi je Petar i zivim u Ribaru,kraj Jagodine...Imam 20god i jedinac sam u majke ::namigivanje::
U poljoprivredi sam od malena,oduvek sam pomagao caletu,ali od svoje 18god sam poceo dosta ozbiljno da se bavim njome...
Zavrsio sam elektrotehnicku skolu,odmah zatim vanredno i poljoprivrednu,i pokusao sam da raqdim u srucu(mislim na elektrotehniku),ali slaba primanja i nabedjene gazde koje do juce nisu imale za hleba su me naterale da se 100% okrenem poljoprivredi...
Jednostavno pronaso sam neki mir u selu i nasao sebe u toj oblasti i ne pomisljam nikad prestati da se bavim poljoprivredom....
Bavim se tovom bikova,trenutno imam 12kom,od proleca nadam se 20....Pored toga bavim se i tovom pilica u turama od oko 300kom...imam jos i patuljaste zeceve,papagaje(razne vrste),nesto ukrasne zivine,i jednu krmacu,razmisljam o nabavci vijetnamaca,cisto radi ukrasa...
Od ove godine obradjujem oko 35-40ha zemlje,sejem uglavnom jecam,kukuruz,lucerku i zito,ove godine cu nesto malo posejati soju i ovas...
Od mehanizacije imam skoro sve,inace traktor ursus c 355

pored svega ovoga,volim lov i ribolov,i redovan sam na bojnim poljima :haha: :haha:
Od muzike slusam uglavnom rock,uglavnoom domaci i onaj stari dobar rock,u kafani volim cuti tamburase!!!
Imam i jednog muzijaka shar pei-a,i od pre neki dan zenkicu nemaackog kratkodlakog pticara...
za sada toliko,ako se setim necega dodacu :ppozdrav:

kolega save je u granicama zezanja,nemoj pogresno da shvatis,ja se uvek salim,nisam zlonameran :ppozdrav:

Nazad
Vrh