Pelete od DRVETA

Dragan50

Novajlija
Učlanjen(a)
21 Mar 2011
Poruka
1
Interesujeb me mašine polovne za izradu peleta od drveta koliko košta proces proizvodnje jedne tone pelete!

ovo je stvarno prevrsilo svaku mogucu meru . pojedinci daju sebi za pravo da idu po forumu kao lovci na ucene i da jedva cekaju da se pojavi neko novi koji se nije predstavio i da momentalno likuju i daju sebi za pravo da ljude koji ocigledno nenamerno grese.stvarno nema smisla ja ne znam cemu sluze ljudi koji su zaduzeni za rad foruma ako svako od nas svojevoljno preuzima ulogu moderatora ili sl. nemam reci i to je toliko masovna pojava da izgleda ko god nema sta da radi on se bavi ,,pecanjem ,, po forumu ,,bilo bi lepo da se to stavi do znanja svima koji se bave tim sportom

Bravo provac, slazem se... Ljudi neka svako radi svoj deo posla, ostali clanovi neka se ne mesaju...ovde smo da doprinesemo ovom forumu a ne da jurimo bezazlene greske koje ljudi prave! Za takve stvari su tu moderatori i urednici tema!

Dragane, dobrodosli vi nama, i u ime svih clanova foruma vam zelim prijatan boravak na ovom forumu.
Predstavite se u temi http://poljoinfo.com/index.php?board=52.0 (kliknite na taj link)
Kada to uradite pozelecemo vam dobrodoslicu, a onda razgovaramo o svemu.

P.S. Ovo nije mesanje u posao moderatora i urednika, vec samo ispravljanje greske i izvinjenje u ime foruma...to je ljudski.

Ja se izvinjavam dežurnim i novopristiglom člana Draganu 50.
Da je čovek bacio pogled prva tema je "pravila foruma" a video bi i pretragu sigurno bi našao nešto pa bi lepo nastavili diskusiju.
Nije nikakvo likovanje čak sam i mahao ( :cao: ) čoveku.

Nazad
Vrh