mixer87kac
Član
Ajd da krenemo polako....
Danas se pripremali za jesen...
Danas se pripremali za jesen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to cika Karolj? Meni dolazi u sreduKod nas dosao covek sa aparaturom iz Stare Moravice i sa radnicima njih 5 ukupno. Cena je 5 din po kg sa njegovim preparatom. Posteno je stavljao "farbu" nije zakidao i lepo odradjen posao.
E vala sejem i ja psenicu sledece godine samo da bi mogao da ucestvujemm u temi.....inace verovatno druge vajde nece biti
...valda, negde sam ostavio vizitku imam samo jednu primedbu.......masina ima samo 2 sita ( mi na nasoj staroj smo radili sa 3) i malo brzo radi pa na prvom situ hoce ono najvece i najlepse da predje preko sita ( ne propada kroz sito jer brzo sipa) tako da nam je na cca 1 vagon preradjenog ostalo cca 500 kg(10dzakova) tog krupnog semena sa primesama....jbg nema veze pojesce zivina ....ali sam too primetio kao manu,al opet je za razumeti coveka radi na normu da sto vise uradiJel to cika Karolj? Meni dolazi u sredu
Poslato sa T1 7.0 uz pomoć Tapatoka
Gde se moze nabaviti YQ?Pitanje je sa čime se farba,da nije neka roze farba za kosu?Ništa bez YQ,bar se tako u Mačvi radi.