Ovce ili sistem krava tele

Nemanja Ilić

Novajlija
Učlanjen(a)
5 Maj 2022
Poruka
2
Bavim se ratarstvom i vocarstvom. Imam trenutno 7 ha obradivog zemljišta. Na 1 ha imam 1500 stabala jabuka, a ostalo je ratarstvo. Zbog stanja na tržištu i agroekoloških uslova moje ratarstvo je čist minus. Želeo bih da probam kroz stočarstvo da "provlačim" ratarstvo. Razmišljam izmedju ovaca i sistema krava-tele. Ne bih imao ispašu, osim 1 ha oko kuće. Voleo bih da čujem predloge od iskusnijih članova foruma da li je bolje ovčarstvo ili sistem krava- tele i koju rasu izabrati?

Pozdrav i dobro došao na poljoinfo forum,što se tiče ovog pitanja odgovor ćeš pre dobiti ako budeš pitao u delu foruma gde se o tome piše, jer je ovo namenjeno samo za predstavljanje članova.

Pozdrav i dobro došao na poljoinfo forum,što se tiče ovog pitanja odgovor ćeš pre dobiti ako budeš pitao u delu foruma gde se o tome piše, jer je ovo namenjeno samo za predstavljanje članova.
Hvala, na dobridošlici. Razumeo sam u uputstvu za predstavljanje novih članova da treba ovde postaviti pitanje.😄

Ma stvar je u tome što velika većina članova ima direktno memorisane rubrike na forumu i kad ide na poljoinfo, odmah odlazi u taj "svoj" deo, uopšte ne dolaze na naslovnu stranu foruma, a u deo za predstavljanje članova skoro pa nikad.

Nazad
Vrh