paorpaor
Član
Sta su po vama najvece prepreke za razvoj poljoprivrede i kako da ih resimo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
novii je napisao(la):Ajde kada si lepo se potrudio da pokreneš temu sa ovako opširnom i komplikovanom tematikom, zašto nisi odmah i napisao neko svoje mišljenje o samim problemima i koje bi ti rešenje predložio.
Recimo mislim da je najveća prepreka što nema jasno donete strategije razvoja poljoprivrede i ne zna se u kom se pravcu dalje razvijati. A što se tiče rešavanja teškog stanja u poljoprivredi, to će tržište sve samo da sredi. Najbolje da se državni organi ne mešaju previše, pošto mislim da realno nemaju pojma.

paorpaor je napisao(la):Uopste ne politizujem,niti mi je to namera. Namera mi je da vidim imali sanse da se za nasa prava borimo slozno. Najvise bih vole da je ostala stara SFRJ i da se nikad ne spominje ni jedna drzava posebno,ali...
Iznosenje svog misljenja o torturi koju sprovodi drzava prema nama po meni nema veze sa politikom. U pitanju je ljudskost i dostojanstvo.
Mozemo li se udruziti i zajedno pokusati da se suprotstavimo tiraniji,jer stvarno ne znam kako da nazovem ovaj odnos prema seljacima u poslednjih par meseci.

i kakav vid borbe predlazeš? ovo je tema koja ce biti LEPLJIVA ubrzo ali mislim daćemo mi tu mlatiti praznu slamu kao i ovi u skupštini samo sa jednom razlikom oni u skupstini mlate 1000eLično sam spreman za promene u pravcu poljoprivrede i naša prav]
mesnečno za nista a mi radimo godinu dana , zahvaljujuci njima za nista , toje ta mala razlika a sve ostalo je ....
koji je kod Aleksandra brao višnje.