Obuka o bezbednoj primeni pesticida i zastiti zivotne sredine

cukaneca

Banned
Učlanjen(a)
21 Sep 2008
Poruka
2.088
Da li ste prisustvovali ovako necemu? Organizuju se seminari i predavanja iz ovih oblasti, polaze se test i na kraju dobija sertifikat koji ce uskoro /kazu od 2012/ biti neophodan prilikom kupovine hemije. Ovako je bilo danas u Smed. Palanci

76fe64136978052.jpg
[/URL] [/IMG]

Da li cemo i mi morati skupljati 'bodove', 'poene' kao u nekim drugim delatnostima?

A je li koliko ce taj sertifikat da kosta?Cega se sve nece setiti majko moja...::samo bes::

Moze neko i da obavesti gde ce biti takvi seminari za one koji bi zeleli da pohadjaju i dobiju sertifikat

Au Vlado da sam znao da će ovakve profesorke da budu išao bih sa tobom a put u Skoplje bih odložio. Jurenje kupaca i dužnika vas nekad pomeri od dobrih stvari a ova obuka je stvarno korisna stvar i strašno je kad ljudi primenjuju neke opasne stvari a malo toga o njima znaju. Još gore je kad se pored puteva vide upotrebljene boce od herbicida koje se samo bace u visoku travu. Niko nas sa strane ne može da otruje tako dobro kao što mi sami sebe trujemo.

Moras malo vise da se druzis sa nama seljacima, ima tu svasta da se vidi ...:osmeh:
Nemam vremena ovih dana ali ono sto sam zaboravio da stavim to je neki lik koji nam se predstavio kao 'predsednik asocijacije udruzenja poljoprivrednika naseg okruga', a licno nisam upoznao nikog u opstini ko je uopste clan nekog udruzenja. To je ovaj lik
2bc6d0137330374.jpg
[/URL][/IMG]

Posle predavanja i polaganja testa bilo je malo 'svedskog stola' i to je valjda od te 'asocijacije', tako da se i ja malo ovajdih od onih 140000e ako je ista asocijacija u pitanju. Mozda kolega Provac moze da kaze da li poznaje ovog lika /zove se Mihajlo Petrovic iz V. Plane je/.

ова предавања се организују из министарства пољопривреде, а покровитељ је америчка фондација usaid. за сада учествују произвођачи по позиву, због величине групе, али требало би да се организује неколико пута. зато, контактирајте ваше пољопривредне стручне службе. сутра је у псс сента.

U Subotici već bilo sa malm odzivom. Nisam znao kao i mnogi drugi. Sistem obaveštavanja ne funkcioniše baš najbolje, da se blago izrazim.

U petak 24. juna se u Smederevskoj Palanci ponovo održava predavanje o bezbednoj primeni herbicida. Predavanje je u opštini u 17h.

Nazad
Vrh