obratite pažnju!!!

kriticar11

Novajlija
Učlanjen(a)
30 Jul 2012
Poruka
4
Dobar dan. Zovem se Slobodan, i živeo sam na raznim područjima na i van teritorije Srbije upoznavajući se sa infrastrukturom, mogućnostima i prilikama. Krajnji rezultat svega je da sam odlucio da se preorjentišem i upustim u poljoprivredu i to u voćarstvo. Planiram da u skorije vreme postanem rekorder u prinosu na obradjenoj površini na nekoliko voćarskih kultura koje su pogodne za podrucje i zemljiste koje mi je na raspolaganju. Nadam se da cemo moci iskreno da delimo misljenja i savete kako da se poboljša i unapredi ono sta su nam preci ostavili u zavet. Srdačan pozdrav! :sreca:

Dakle, ti si se vratio i preorjentisao pre par godina, posto vidim da imas vec drugi rod znaci da si sadio pre tri godine?

Prosle godine sam preuzeo jedan kupinjak radi istrazivanja i usavrsavanja proizvodnje, rezultati su bili vidni jos prosle godine dok ove godine na pola berbe probijam normu. U svakom slucaju obecao sam stanje rezultata i tehnologiju ako nekome bude intereseantno. A sto se tice drugih kultura bice objava.

Nazad
Vrh