Zoran Kostović
Član
Rekosmo da odvojimo diskusiju po semenarskim kućama.NS-a nema nigde.Pa da krenemo.Ima li neko iskustva sa 640-ultra?A i svako drugo,,znanje" je dobro došlo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala,čuo sam i ja danas da ga neće biti u maloprodaji.Ivica_23 je napisao(la):Zorane, kako su mi rekli na institutu nemaju ove sezone u tzv komercijalnoj prodaji, pretpostavljam da nisu dovoljno proizveli
Sejaosam 540 , 6010, 6030 ove godine cu probati 640 jos ga nisam sejao a vidim da je svuda dobar kod nasDr.Gruja je napisao(la):Danger vidim da si uzeo 640 kako on kod vas radja, ja ga ne sejem vec 7-8 g. zadnje godine kada sam ga sejao bila je katastrofa od prinosa ne samo kod mene nego u calom selu, moj kum je lane ponovo probao jednu vrecicu da poseje i opet lose, veruj mi kod nas ga u selu vise niko ne seje a ja ga nebih uzeo ni da mi ga daju dzaba.