Novi stari clan!

tomoVS

Novajlija
Učlanjen(a)
9 Dec 2015
Poruka
14
Pozdrav za sve forumase evo po drugi put da se predstavim inace stari nick mi je bio Tomo VS ali zbog kvara na kompjuteru i posle poravke sve sto sam imao na njemu je obrisano pa tako da sam morao menjati i meil adresu i sada da bi pristupio ponovo forumu opet se prijavljujem ali ovaj put pod tomoVS inace zivim iskljucivo od poljoprivrede i nadam se lepome druzenju kao i do sada sto je bilo vidim da sam za ovih par dana dosta propustio ali nadoknadi ce se!
PS.pitanje za sve moderatore dali bi bilo moguce da me vrate na stari nick i na prvo logovanje,a ovo sadasnje da se stopira i izbrise!

Nisi trebao nista novo praviti,sve pocinje od email adrese,bitno nju da znas,ulogujes se tamo i od foruma zatrazis da ti salje novu lozinku,tako ja bar radim kad je zaboravim.

Ma nije htelo staru meil adresu da prihvati,a ja nisam imao kada da se bahcem sa kompom isao da orem i kada sam stigao kuci supruga napravila novu meil adresu i tako sve ode do djavola jer sada kada zatrazim lozinku oni mi posalju na staru adresu,a nju nemogu da otvorim!

Pa da,on ti uvek salje na stari email,jer si njega kucao kad si pravi profil,mozda se to moze nekako promeniti,ja nisam nikad probao na ovom forumu.
Sto se tice stare mail adrese,cudi me da se ne mozes ulogovati,jel si zaboravio sifru ili ?.

Da sifra je problem trazio sam novu ali isti problem posto Gmail trazi da se registrujem i onda opet poruke idu u prazno odnosno na staru adresu!

- - - - - - - - - -

Jedino ako sutra uspem nesto odraditi posto u komsiluk imam jednog hakera i to bas pravi haker ne neki ficfiric pa ce on doci da pokusa da provali staru sivru i vrati mi komp u normalu!

Ma ziv se pojedoh toliko interesantnih je bilo tema,a ja nemogu da ucestvujem u diskusiji doslo mi da izjedem komp kada je stigao sa popravke:osmeh:

Javi se meni na privatnu poruku pa ćemo obnoviti stari nalog. :cao:

"I SAD OPET SVOGA VRANCA JASEM,....."
Zahvaljujem se javno nasem drugu clanu NOVII sto mi je omogucio da se vratim na stari nick!
Druze hvala ti puno i ziv nam bio!:ppozdrav::veseljak::

Nikako onaj mali tomo nije kao ovaj veliki Tomo ...
91363-1.gif
...
Dobro došao nazad kolega ...
novogodisnje-cestitke-slike-animacije-freedownload046.gif
... :ppozdrav:...

Nazad
Vrh