novi clan

kolt

Novajlija
Učlanjen(a)
28 Dec 2015
Poruka
23
Pre svega zelim da pozdravim sve clanove foruma inace ja sma Marko Zivkovic iz Kragujevca gde inace i zivim i radim u MUP R Srbije. Roditelji su mi iz okoline Topole i kako sam nasledio dedovinu zainteresovan sam za vocarstvo. Prateci vas vocare na ovom forumu uvideo sam da je lepo druziti se sa vama,razmeniti neko iskustvo a i nauciti mnogo toga od vas iskusnijih.

Jedva provali kako i ja da napisem nesto. U koliko sam brljao a verovatno jesam izvinjavam se admin. Pa pozdrav svima i radujem se buducoj saradnji.

Pozdrav i dobro dosao. Ima dosta forumasa koji ce ti pomoci oko vocarstva.

Pozdrav Marko i dobro došao na poljoinfo forum.

Drugari hvala na dobrodoslici i jako mi je drago da se neko oglasio jos da ja malo bolje savladam rad na forumu pa eto caskanja. Obzirom da sam i ja dete sa sela i da mi je mnogo toga poznato,doduse veoma povrsno a i sa ove vremenske distance gledano imam samo ono najosnovnije znanje. Obzirom na savremeno doba,nove vrste i tehnologije znam samo onoliko koliko sam mogao da pronadjem na netu i eventualno nekoj knjizi vezano za vocarstvo. Zeleo bih da zasadim jos nesto visanja sorte Sumadinka na podlozi Kolt ali nikako da pronadjem vise informacija vezano za ovaj moj experiment. Na ovu ideju dosao sam citajuci jedan clanak profesora sa Cacanskog instituta za vocarstvo. Cak sam i obavio tel razgovor sa zenom koja je ucestvovala u tom oglednom programu. U kracem razgovoru pohvalila je projekat onako povrsno a sto se tice literature uputila me na Poljoprivredni fakultet u Beogradu ili Zemunu. O podlogi Kolt znam samo par recenica i da je to uglavnom podloga za tresnju ali nigde nisam pronasao neko stivo vezano za visnju. Stoga me interesuje da li ima neko bilo kakva saznanja vezano za ovu moju zelju ili jos bolje licno iskustvo. Trudio sam se da pronadjem i ovde na forumu ali nisam uspeo da saznam tj vrlo malo.Mozda mi je nesto i promaklo a ne zelim da smaram ili da otvaram neku novu temu. Pa ako neko ima neki aber unapred zahvalan.Pozdrav

O tome je najbolje da pišeš u delu o višnjama, jer taj deo najviše čitaju ljudi koji se bave trešnjama, višnjama i sličnim i pre će temo primetiti šta si pitao nego ovde.

Nazad
Vrh