Nikad ovako !

Brate... Bačiše ženu sa mosta ko da je balvan. :)

Da li je moguće da niko od prisutnih nije video da žena nije vezanaaa!!!
I sad će da zabrane skakanje za sve ostale, relativno normalne ljude. :(

Poslednja izmena:
Да баш тако.

Продаје човек краву, добра, дебела...
- има ли млека?
-шта ће ти млеко, имаш продавницу па купи.

Свет је скренуо скроз.
Ови одавде праве куће и купују станове у Београду.
Ови из Београда поправљају и праве куће на селу.
Штаће нам по две куће?!

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka
Pa da imaju gde da se sklone ako dodje do nekog sranja, ne mislis valjda da planiraju nesto da rade na selu?

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Do trenutka dok cene ne porastu do te mere kao u americi da kad zavrsis fax (koledz) uzmes kredit za stan koji otplacujes narednih 20 godina i sa platom od 4000-5000e jedva zivis... ili placas kiriju od 2000e mesecno pa opet sastavljas kraj sa krajem..

Ispade u belom svetu gore nego ovde ?
Baš me zanima odakle narodu pare za karte da onomad napuni Medison Skver Garden , finale NBA , cene astronomske .
( 3464 $ najjeftinije ulaznice , a one iz nižih redova 5 , 10 000 ....... )

Poslednja izmena:
Jednu,dve plate ne mogu izdvojiti za karte ?,kao i kod nas sto ne bi bio problem 500-1000 eur za mnoge,ne vidim sta je tu cudno toliko.

Ljudska psiha je čudnovata stvar .
Ne trpimo ( tudj ) uspeh .
Zanimljiva objava na fejsu i ( meni ) smešan komentar .
Sam bog zna zašto i ovaj Nikola nešto ne počne da trenira ( kad je već tako lako )
d16af66524b9ef80aa75cc34ddb0b0d8.jpg
ad787f1ad485440070c04321edb1e782.jpg

Sent from my RMX2155 using Tapatalk

Da dodam jutros, jer vidim kako izgleda ovo što sam napisao. Ne mislim da tako treba, već konstatujem da je tako. Debelo smo već u tome, ali nismo svesni koliko ćemo tek postati potrošačko društvo.
Правити куће у месту које је већ изумрло, где је пола кућа празно и где не може да се прода није разумно.

Потрошити читав живот на прављење двораца није нормално, задњих година у Сјеници ови гастабајтери праве велике зграде и куће, 3/4 су празне. Као живеће ту кад оду у пензију, а пензија у немачкој у 70 год.

Ваљда 90 % људи у Србији има некретнину, док је у немачкој мање од 50%.
Ваљда нисмо створени за бизнис.

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Kad je stabilna ekonomija stambena nekretnina je nepotrebna, plus predvidjeno je da u toku radnog veka promenis mesto posla bar nekoliko puta, spakuju se koferi i iz grada u grad.
Kad je nestabilna ekonomija onda bar da se ima vlastiti krov nad glavom, ko zna sta moze da se desi.

Kapital je teret kad se udje dublje u racunicu biznisa. Odnosno narodski receno ,kapital ,vlasnistvo ,je nuzno zlo. Tezi se u poslu vecem profitu u odnosu na kapital. Kad se racuna saldo ,profit ili povrat investicija je plus , a kapital , zalihe racunaju se kao minus .

Nazad
Vrh