Vidis okolo neka barustina. Podvodan teren, odozgo suvo 20 cm dole blato i vodurina..Jel moguce da tako potone ,kao neku koru da je razbio i dole gomila mulja ,bela cokolada xd ,slatina ?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidis okolo neka barustina. Podvodan teren, odozgo suvo 20 cm dole blato i vodurina..Jel moguce da tako potone ,kao neku koru da je razbio i dole gomila mulja ,bela cokolada xd ,slatina ?.
Iskreno meni cela ova priča deluje sumnjivo. Pogotovo plakanje i poređenje konja sa sinom. Rekao bih da čovek ima sina što tek onda nije na mestu da poredi to što su mu ubili konja sa ubistvom sina jbt!!!Kakvi smo to ljudi....
Naravno ne krvim konja već je očigledno bilo do greške vlasnika ako je konj konstanto bežao i verovatno pravi neke štete jer mi je teško da poverujem da bi ga neko tek tako ubio.Koliko sam ja iz njegove priče , "pohvatao konce", konj je bio u begstvu, po ko zna koji put, višestruki povratnik po tom pitanju...
Da li je nekome smetao, dabome da jeste , ALI TO NIJE RAZLOG DA UBIJAŠ !!!!
Životinja nije kriva nikada, nego držalac i vlasnik životinje !!!!
U pravu je kad veli da ubicu treba tražiti među (ne)ljudima koji imaju sličnu vrstu životinja, jer moraš poznavati anatomiju specifične vrste, konj, da bi na takav jedan način ga usmrtio....