Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo si pobrkao lončiće.Belgijski Šarac ne postoji.Obrati mi se na PP da ti objasnim neke stvari oko kunića.bez ljutnje!?!Da li neko drži čiste nemačke šarce?
Sada su to belgijski šarac..
Pa hajde malo i ovu temu da načnemo
Tu si u pravu,pošto spada u red velikih (orijaških) kunića.Nastao je od dugotrajne selekcije belgijskog šarenog kunića a možda ima i krvi engleskog šarca.Veoma je raširen po celom svetu:u Češkoj je češki šareni kunić,u Holandiji Lotharinger,u Francuskoj Lapin pappilon(leptir) francais,u Mađarskoj Német lepketarka,u Americi Checkered Giant itd.Po meni vrlo lep kunić,imam tri ženke,vrlo sam zadovoljan!``Deutsche Riesenschecken `` Ovo je naziv na njemackom jeziku u slobodnom prevodi bi znacilo ´´Njemacki Veliki Sarac´´
Uzeto na znanje majstore! Nejasno je samo na koji nacin prekrsi pravilo,ovo je humor , sala,zezanje, da se malo razbije ona ironija.Da nije opomena zbog ovoga ``Razadili`` a fali mi ``r```u rijeci ,ako je to problem jasam to vec ispraviopeto1 je napisao(la):Poštovani Milan79,
Dobili ste opomenu na Poljoinfo forumu.
Razlog: Kršenje Pravila - prva opomena
-------
Kršenje Pravila - prva opomena
-------
Ova opomena nosi 1 poen(a) i može uzrokovati ograničen pristup dok ne istekne. Ozbiljnije opomene nikada ne ističu.
Originalna poruka:
http://poljoinfo/x/index.php?posts/691573/
A taman ``Razadili`` temu
Sve najbolje,
Poljoprivredni forum - Poljoinfo
Druze nemoj da ti bude mrsko, napisi sta znace ove skracenice...Moze da se javlja u bojama B.C.s.-CR.- BE. u B.S.s.-B.Pl.s. sa istim osobinama.