Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam FM-750 Lite. Znam da je potrebno uneti u podesavanja ovo sto sam ti napisao u prethodonom postu. Sad stvarno nisam siguran, ali mislim da nema te opcije od antene do grana. Postoji opcija zanosenja radne masine, preklapanja, a za ovo nisam siguran. Jel na srpskom?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve tako kako si napisao, jedino što je taj domet u praksi realno duplo manji.Jedno pitanje radi se o ovom ,simpleRTK2B - Starter Kit LR IP65 , https://www.ardusimple.com/product/simplertk2b-starter-kit-lr-ip65/ koliko sam shvatio na brzinu ovo ne treba internet , imaju radio vezu do 10km , idealno ako nema nekih fizickih prepreka. Uparene i programirane. Basna stanica radi autonomno ne treba joj laptop, tablet itd. Samo za "rover" treba tablet na koji salje precizne kordinate.
Ima opcija od antene do Grana na fm 750Ja imam FM-750 Lite. Znam da je potrebno uneti u podesavanja ovo sto sam ti napisao u prethodonom postu. Sad stvarno nisam siguran, ali mislim da nema te opcije od antene do grana. Postoji opcija zanosenja radne masine, preklapanja, a za ovo nisam siguran. Jel na srpskom?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vazdušnom linijom ti je udaljena parcela 22km? To jedino ako radis zemlju u atarima Bašaid, Mol, Žabalj, Srbobran....@Tesla,koji je domet ove tvoje navigacije? Imam parcele koje su mi udaljene oko 20-22km od salasa,da li tu razdaljinu podrzava tvoja baza ili je to ipak daleko za nju?
Premerio sa google,najdalja parcela mi je na 19km od salasa.Znaci o ovim varijantama koje pokrivaju 10-ak km da i ne razmisljam.OSIM AKO u sledecem mestu postavim jos jednu rtk bazu koja pokriva sledecih 10 km.Da li je tako nesto izvodljivo da rover (kako ga zovete tj uredjaj u traktoru) koristi signal sa dve rtk baze?Vazdušnom linijom ti je udaljena parcela 22km? To jedino ako radis zemlju u atarima Bašaid, Mol, Žabalj, Srbobran....
Pogledaj na Google maps, pa premeri da li je baš ta udaljenost.