mixer87kac
Član
Pitaj sve šta te interesuje... Koja antena je stigla sa njom?
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Attila, gde si kupio navigaciju?Danas stigla navigacija Trimble EZ 250 i malo sam pregledavao i ništa mi nije jasno gde šta kako pa ako neko može da objasni
Sve me interesuje oko podešavanje i rukovanja za antenu ne znam oznaku a izgled je veličina kutije šibica crne boje.
Nije da mi ništa nije jasno ali me najviše interesuje upotreba, neka podešavanja sam našao npr. širina prskanja ako su grane 15m onda se tolko i upisuje ili se da neka tolerancija za preklapanje i ima nešto udaljenos antene to sam izmerio do grane prskalice je 6m i to sam upisao i dali ima još nekih ali ne mogu da se setim. Ne verujem da je komplikovano ali treba malo ući u štos. Ako bi neko mogao da objasni jer na netu šta sam našao sve je na engleskom a ništa ne razumem.
Izmerio sam od antene do dizni na prskalici je 599cm pa zato sam uneo 6m ja mislim da tih 1cm ne bi trebalo da utiče na preciznost. Visinu antene nisam uneo jer nigde nije tražio a ni ja nisam našao u podešavanjima. Međuosovinsko rastojanje isto nisam našao gde se unosi, ali ovo ostalo polako ulazim u štos nije tako strašno ali se treba privići.