Navigacija u poljoprivredi

Matić

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
23 Apr 2009
Poruka
41.049
Na dopunu ti je dosta jeftinije.Otprilike skida 50 para/k.j, uplatiš kada ti treba RTK signal 200-300 dindži i imaš da obaviš određenu operaciju bez problema.Po završetku svejedno ne koristiš signal a kredit ima rok trajanja pa ti skinu sve sa stanja, nema da se prenese što je malo bez veze pa je lakše preboleti ono što je preostalo od 200/300 nego od 1000 dinara.

mixer87kac

Član
Učlanjen(a)
28 Feb 2015
Poruka
6.338
Da li ograniceno brojem ubaciivanje parcela, ili mozes koliko hoces ?
I kakav je postupak, da li serviseri ubacuju parcele ili to radi geometar

Ograničeno je hard diskom na tabletu. A s obzirom koliko ti fajlovi zauzimaju mesta, mislim da bez problema može nekih 20.000 parcela. Za postupak ubacivanja zavisi. Pošto se trenutno ubacuje svaka parcela posebno, pa ako nemaš puno parcela oni će odraditi. Ja sam imao preko 70 parcela pa su meni pokazali na par parcela kako da ubacim pa sa ostalo sam uradio...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

sremac84

Član
Učlanjen(a)
13 Feb 2014
Poruka
6.398
Na dopunu ti je dosta jeftinije.Otprilike skida 50 para/k.j, uplatiš kada ti treba RTK signal 200-300 dindži i imaš da obaviš određenu operaciju bez problema.Po završetku svejedno ne koristiš signal a kredit ima rok trajanja pa ti skinu sve sa stanja, nema da se prenese što je malo bez veze pa je lakše preboleti ono što je preostalo od 200/300 nego od 1000 dinara.
A gb za filmove i video spotove? Kad imaš navigaciju pogotovo sa okretanjem na uvratinama šta ćeš raditi ako nećeš gledati nešto...😀

Matić

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
23 Apr 2009
Poruka
41.049
Može da se gleda na telefonu dok na naMigaciji ne može a ne bi bilo loše jer ima velik displej gde se svaka dlaka jasno vidi. 😱😂

hrnciar

Član
Učlanjen(a)
22 Dec 2009
Poruka
442
Šta je sve potrebno da neko ima svoju baznu stanicu?

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

pakel

Član
Učlanjen(a)
8 Sep 2013
Poruka
128
Dobili smo fajlove svojih parcele spremne za navigaciju FDJ, ali nama je potrebna konverzija za Agopen u KML fajl.
Koji program preporucujete za konverziju.

Poslednja izmena:

mixer87kac

Član
Učlanjen(a)
28 Feb 2015
Poruka
6.338
Granica parcele. To jest, Te svetlo plave linije su okvir parcele.

mixer87kac

Član
Učlanjen(a)
28 Feb 2015
Poruka
6.338
Pa jesi ubacio parcele u navigaciju?

Vrh