Krajisnik
Član
Evo jedne teme za sve one koji vole da rade masine u svojim garazama i sve one koji ne nameravaju ili nemaju novca da kupe masinu koja im treba nego improvizuju.
Evo da zapocnem temu pitanjem za sve koji posete ovu temu - Trebam da napravim masinu za razbacivanje stajnjaka.Naravno ne pada mi napamet da kupujem prikolicu za stajnjak nego kipujem na gomile pa zelim da napravim masinu koja ce da razbacuje gomile djubra.Na umu su mi dve opcije - Radno kolo koje ce da stoji vertikalno ili radno kolo koje ce da stoji horizontalno.Vertikalno sam video negde na sajmu pravio je lik lepo je to izgledalo ali koliko je to funkcionalno.Eto ako je neko napravio tako nesto neka postavi slike i kaze iskustva
Post je spojen: [time]1298370292[/time]
_________________________________________________Evo da zapocnem temu pitanjem za sve koji posete ovu temu - Trebam da napravim masinu za razbacivanje stajnjaka.Naravno ne pada mi napamet da kupujem prikolicu za stajnjak nego kipujem na gomile pa zelim da napravim masinu koja ce da razbacuje gomile djubra.Na umu su mi dve opcije - Radno kolo koje ce da stoji vertikalno ili radno kolo koje ce da stoji horizontalno.Vertikalno sam video negde na sajmu pravio je lik lepo je to izgledalo ali koliko je to funkcionalno.Eto ako je neko napravio tako nesto neka postavi slike i kaze iskustva