Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potrebno je da se ponovo registrujete, tačnije da napravite nov nalog na eID (eUprava)Pozdrav, hteo sam da registrujem gazdinstvo i prilikom prijave na e agrar piše da je nalog zaključan. Da li neko zna zbog čega?
Isti problem je imao @milovan vrsac i isti odgovor je dobio. https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-1976253
Da li taj kome sam dao pod zakup treba da ukloni parcele da bih ja mogao da dodam, jer mi sad trenutno ne dozvoljava da dodam?Hvala na pomoći, deaktivirali su mi postojeći nalog i ponovo sam isti registrovao, e sad me zanima kako da vratim parcele koje sam dao pod zakup, a taj ugovor o zakupu je istekao 03.02.2025.?
Kome ste dali parcele u zakup taj je u obavezi da ih oslobodi (Izbriše) iz njegovog eRPG-a nakon Isteka Ugovora. Kada to odradi vi možete ponovo da vratite vaše parcele u eRPG (Dodaj parcele nosioca, u katastru).Hvala na pomoći, deaktivirali su mi postojeći nalog i ponovo sam isti registrovao, e sad me zanima kako da vratim parcele koje sam dao pod zakup, a taj ugovor o zakupu je istekao 03.02.2025.?