MTZ Belarus

Vidi da ti nije nesto zapeklo,tu papucicu blokade stisnes sa 2 prsta.
Takodje mi nije jasno cemu prepravka,fabricko resenje je dobro,sem ok,ako moras non stop da je koristis pa lakse rucicu zakljucas u neki polozaj i to je to,onda zaboravis kad se okreces da je iskljucis par puta i nesto pukne i to je to.

Na mom 82 je bila blokada preko stuba volana, doduše već bila skinuta kad sam ja kupio traktor.. Elem kad iz izbačen stub volana sa time i mogućnost popravke iste..
Sa tri glave plugom ne može da ore po vlažnom kukuruzustu, zato mi jedino fali blokada.

Da li ima mogucnost, pri kupovini novog rusa da se trazi da ima dodatno sediste, i naravno u papirima da bude registrovan za dvoje?
Drugi proizvodjaci bukvalno nabudze to dodatno sediste, mozes da povezes nekoga opusteno

kad dam kontakt pritisak ulja na satu ode u crveno skinem žicu sa davača ono isto gde je problem na samoj nstalaciji ili taj kombinovani sat

Malo off ali ipak shodno gore navedenom. Zetor 6211 ima pomocno ali ne znam sto nije upisano kad je kupljen, zaustavi policija brata i mamu isli sa kopanja i brat dobije kod sudije za prekrsaj, kazna oko 100e i 3 kaznena boda jer je mama u kabini a nije upisano za dvoje.

Moj Zetor 7011 je bio registrovan za dvoje kod prvog vlasnika, iako nikada nije imao dodatno sedište. Ja sam ga kupio naknadno, tako da sada ima dva sedišta i registrovan je za dvoje i dalje.

Taj pandur ustao na levu nogu.. Prvi put čujem da je neko dobio kaznu jer je još neko sedeo u kabini.

Slično sam i ja prošao , sin je bio pored mene u Štorertovoj kabini, posle kazne sam ga preregistrovao na dvoje.

U potrazi sam za starim belarusom 82, da li ima negde da je ceo i ok traktor, na podrucju oko novog sada da vlasnik prodaje, gledam po oglasima sve za otpad i sve neki trgovci preporodavcii...

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Nazad
Vrh