Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po meni samo zbog brzine zamene i jednostavnosti.zašto bi to menjali i prelazili sa klasične centrifuge ne vidim neku prednost ne znam možda grešim?
Kuciste ostaje,skida se rotacioni deo i kapa.А шта ћете са старим исправним центрифугама?
KAko to izgleda? I ovo na snimku deluje da komplet kuciste?Ako to košta 70e onda bi samo budala kupila,toliko kosta fabrički nosač filtera,skinete komplet centrifugu i zamenite sva komplet da bude kao fabrika a ne da se budzi.
Milovane to sto prodaje Valentin je za prepravku tvog postojećeg kucista,znaci dobiješ samo tu okruglu deklu,gumicu i osovinicu,sve ostalo ostaje tvoje.KAko to izgleda? I ovo na snimku deluje da komplet kuciste?
Znaci na 1221 ne moze da se stavi fabricko kuciste?Milovane to sto prodaje Valentin je za prepravku tvog postojećeg kucista,znaci dobiješ samo tu okruglu deklu,gumicu i osovinicu,sve ostalo ostaje tvoje.
A fabrički filter kad se ugrađuje dobiješ celo to kućište sto se drži za blok ne samo gornji deo kao kod ove varijante,mana te fabricke varijante je sto je nema za taj filter na 1221 koji bi ti da zamenis.

Nisu ista firma,svako za sebe,cista konkurencija.Rade zajedno ili nezavisno jedan od drugog? Mislim je l' su ista firma, pa npr. ako jedan nešto nema da ni ne tražim kod drugog...
Ne mozes da stavis komplet fabricko kućište sa filterom,nema tako nesto u ponudi,ovo od Valentina bi trebalo da možeš al kao sto sam ti rekao tu dobiješ bukvalno samo ta tri dela,tu okruglu ploču,osovinu na koju srafis sam filter i gumicu,sve ostalo ostaje staro.