Moje predstavljanje na forumu

ZoricaSu

Novajlija
Učlanjen(a)
22 Okt 2017
Poruka
3
Pozdravljam sve članove foruma kao i sve posetioce foruma željne informacija vezanih za iskustva poljoprivrednika i stručnih saradnika. Ja sam pasionirani ljubitelj poljoprivredne proizvodnje koji je nakon 20 godina uspeo da ubedi svog bračnog druga da kupimo jedan salaš star 110 godina i 0,8 ha oranice u sklopu njega. Živimo i radimo na severu Bačke u svojoj maloj porodičnoj firmi i uz to svaki slobodan trenutak provodimo dovodeći salaš i oranicu u nekadašnju funkciju. S obzirom da već 2 godine aktivno pratim i čitam sve vezano za poljoprivredu na ovom forumu, rešila sam da se uključim i aktivno učestvujem u razmeni informacija sa članovima. Iskreno se nadam da ću biti u prilici da i ja nekom pomognem svojim iskustvom kao što su mnogi članovi pomogli meni a da toga nisu bili ni svesni.

Добро дошла Зорице :ppozdrav: скоро нисам чуо овако нешто.Свка част и завидим вам :osmeh: и сам много волим те старе салаше.А ко је шта остало од старе механизације,сачувајте то.Поздрав и нека вам је са срећом ::traktor1::

Nazad
Vrh