Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
darkota je napisao(la):Koja povrsina plastenika je potrebna za proizvodnju povrca, da bi od toga porodica mogla pristojno da zivi?
koliko sa grejanjem, bez grejanja...?
0.5 h ?Miladin je napisao(la):darkota je napisao(la):Koja povrsina plastenika je potrebna za proizvodnju povrca, da bi od toga porodica mogla pristojno da zivi?
koliko sa grejanjem, bez grejanja...?
Zavisi šta je za koga normalno. Po meni plastenici bez grijanja 0,5 h.![]()
Slazem se da i manja povrsina moze biti OKKurkela je napisao(la):Zavisi kolika je porodica, koliko ste spremni da ulozite,
zasucete rukave i ispunite jos niz pratecih faktora u povrtarstvu.
Nekada je dobro imati i malu povrsinu.
Kada je bagatelna cena, kada lose protice proizvodnja, itd,,,
Mada u principu bez, par plastenika neisplati se uopste pocinjati.![]()
Naravno slažem se sa zaključkom za apetit.Miladin je napisao(la):Skal:
U pravu si to zavisi od apetita,
biće kako bude s obzirom da se nikada nisam uzdao u državu koje vode **greška i secikese.Juče sam polemisao o tome sa svojim kolegom iz prigrevice povrtarom koji za razliku od mene ide na pijac i praktično zaradjuje za život od povća i zaključili smo da ne treba odustati nego pomolit se bogu i vredno zasukat rukave i truditi se da kvalitet nadjača jer će u ovom poslu samo najjači(ne po površinama) i najluđi ostati.topalovic je napisao(la):Pametene zemlje imaju pelemane za uvoz takvog voca i povrca i to nije tajna,a nasa jadna zemlja je potpisala trgoviski sporazum sa Turskom o slobodnom uvozu poljoprivrednih proizvoda a znamo kakva je njihova klima i da povce stize bar mesec dana pre naseg i jos njihove subvencije koje im daje drzava.To niko pametan nebi dozvoli pa ni bosna nema takav sporazum samo neko pametan se nasao od nasih budzovana da potpise.Pa zato ove godine zelim dobru srecu povrtarima u proizvodnji i plasmanu povca.
naravno ja sam dao samo jedan primerdarkota je napisao(la):Nije samo Bg veliki grad, i u NS ima veliko trziste![]()