Mali Misa

Milos M.

Član
Učlanjen(a)
12 Avg 2012
Poruka
1.369
Pozdrav svima na ovom forumu i dobro vece. Zovem se Milos. Neko vreme pratim ovaj forum,i posto ima veoma korisnih informacija,a ja vremena i mogucnostipomalo znanja,odlucio sam se registrovati. Ja sam iz Kolubarskog okruga,selo Pepeljevac kod Lajkovca. Bavim se mlecnim govedarstvom i proizvodnjom hrane za njih,za sad nije neki sastav,imam 8 krava dobre genetike,2 steone junice,i 2 zenska teleta za dalje prosirenje stocnog fonda,4 krmace,tata ih voli,inace smatram ih neisplativim posto nemam uslove drzanja i dugo se hrane prasici dok ih ne prodamo,ali Boze moj,bice sve,samo da je zdravlja. Od mehanizacije imam imt 542,i vecinu prikljucaka tipa plug,sejalica,prskalica,rotaciona kosa... Rodjen sam 26.10.1990. Ovim poslom sam se poceo baviti 2010 usled nemogucstva da nadjem neki posao da imam bar nesto od tog posla,i da budem iskren,jako sam ga zavoleo bez obzira na tezinu i vreme koje odlazi na ovaj posao u nekim delovima godine. Otac mi je zaposljen u dobroj firmi i njemu mogu zahvaliti na podrsci i naporima da se napravi ovo sto je napravljeno. Oni su ranije imali 2 krave,a evo ja ciljam na nesto vise. Za sada planiram imati 14 krava. Od skole imam srednju elektrotehnicku,i student sam druge godine vise elektrotehnicke skole,odsek elektroenergetika.Zemlje mahom pod zakup obradjujemo,trenutno 12 hektara. Takodje je plan prosiriti pod zakupljenim povrsina,malo ko ovde obradjuje zemlju,pa se moze uzeti dosta zemlje da se radi. Imam takodje 2 sestre i brata. Objekata za smestaj nemamo nesto puno,kod komsije koji je nekad radio poljoprivredu,drzimo seno,blizu nam,a za kukuruz i zitarice imamo mesta. Slike traktora.mehanizacije,krava ce biti dok se ne snadjem kako se postavljaju slike. Do tad toliko,ako sam sta zaboravio,dodacu.

Poslednja izmena:
Evo malo mojih masina,jos slika kasnije,malo po malo moram da ubacim,imam bezicni internet,i telenor trenutno ima nesto slabiju mrezu,inace je ekstra kvaliteta,dok ne vrate na staro mora ovako.
ciklon.jpg
[/IMG]

kosacica.jpg
[/IMG]

prskalica.jpg
[/IMG]

Nazad
Vrh