krunoslav7
Novajlija
Pozdrav svima! Zovem se Krunoslav,nalazim se u mjestu Gola pored Madjarske granice u Hrvatskoj. Imam 42 godine i bavim se najviše ribolovom,također imam oko ral ili malo manje od ara zemlje koja nije prvoklasna(dosta gori npr kukuruz) ali imam cisternu pa navodnjavam pošto mi je drava 10 min. vožnje od mene,što se ove godine jako dobro pokazalo.Želio bih se baviti povrtlarstvom jer od kukuruza na maloj površini nema rentabilnosti,pa se nadam ponekim savjetima od vas jer kod nas baš i nema nekih tema i foruma o tome.Od strojeva imam ihc 644 i fahr-gildner 25 konja ´61 godište koji još uvjek radi,samo moram promjeniti karike i dizne jer dosta dimi. A što se tiče ihc-a on ima 60 konja i imam mali problem oko hidro volana,dosta je tvrd,nemreš ga motat na mjestu.Ribe su slabo grizle na Dravi mislim najviše na šarana i amura pošto je skoro cijelu godinu veliki vodostaj a ima mnogo motornih čamaca pa i oni tjeraju ribu pošto do ove godine i nije bilo motornjaka.To bi bilo za sad sve i još jednom vas sve pozdravljam!