kokyy

kokyy

Novajlija
Učlanjen(a)
12 Feb 2013
Poruka
13
pozdrav ljudi,evo novi sam na forumu,zovem se igor,zivim u hrvatskoj u jednom selu pod imenom Bočkovec 10 km od grada Križevci...imam 24 godine i bavim se poljoprivredom,svastarim,imam dva traktora i vise manje sve potrebne prikljucke i kombajn deutz fahr 2680 i sad jos planiram uzet topliner-a al vec ga duze vrijeme trazim i tesko ga je nac u dobrom stanju...od svega najvise me interesiraju kombajni i rad sa njima

hvala vam na dobrodoslici:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Pre svega dobro dosao. Ja imam topliner-a 4060H sa oko 2400r. c. 1996 godiste. Ovde je objasnjeno upravljanje mojim topliner-om: http://poljoinfo.com/showthread.php?234-Deutz-Fahr&p=596454&viewfull=1#post596454 Nadam se da ce vam pomoci.

pozdrav,ne trebas me postivat:ppozdrav:vidio sam vec prije slike od tvog topliner-a i moram ti rec da ODLICNO izgleda a jel ga mozda prodajes..?prije par dana sam i ja skoro kupio topliner 4060 hts 96.g.al nismo se dogovorili oko cijene a ja nisam htio pristat na njegovu cijenu jer ipak nije kombajn bio u takvom stanju,zadnja kola varena i pojacavana a natresalke sve korozirale jer je kombajn puno radio u suncokretu a gde si ti kupio svog topliner-a?

Nazad
Vrh