Miloš D.T
Član
Mene interesuje koju rasu svinja najčešće držite.Ja imam nešto malo Jokšira,Duroka i nešto meleza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala na obavestenju prijatelju pik becej prodaje cistu rasu video sam na sajmu cena 60000 + 8% pdv pisalo da je mesnatost preko 60%. kazes da na F1 mozes pustiti bilo kojeg nerasta a zar ovde ne moze? cuo sam da na F1 pustaju pietrena pa bude preko 60% mesnatost medjutim ako je i ovde tako onda mi je bolje drzati u cistoj rasi pa mozda prodati nerasta ili nazimicu s obzirom da imaju papire. sta ti mislis?MILOŠ D.T je napisao(la):dobri su oni a pogotovu landras majke su dobre,imaju najviše sisa a samim tim mogu da odgaje veći broj prasadi.Dobri su i ako se ukrste sa jokširom i tim dobijaš F1 generaciju a na to možeš da puštaš bukvalno sve nerastove. nećeš se pokajati ako ih uzmeš NORMALNO AKO SU ČISTA RASA. Živ bio!
MILOŠ D.T je napisao(la):može,može samo sam ti naveo primer. landras pijetren je isto dobra kombinacija