Koga izbegavati!

Zoran Petrov

Član
Učlanjen(a)
18 Okt 2010
Poruka
290
u danasnje vreme kada prevaranata ima vise nego pacava zeleo bih da ukazem na jednog takvog koga se treba cuvati . rec je o bitangi iz EKOSEED iz Subotice!

Da,pojasni malo...tema i nije losa ako se barata cinjenicama i tacnim podacima,sve u svrhu pomoci citaocima foruma od sveprisutnih preveranata i raznih mesetara

Tema je vise nego odlicna ako bude obitavala na istinitim iskustvima.Trebalo bi da uslov za postavljanje nekog ovde na crnu listu bude iznosenje direktnog iskustva i obavezno predstavljanje toga ko pise.Da ne bude da neko(niko) pod nekim nickom ispljuje nekog iz zavisti,inata....zavisti.

imam potpisan ugovor sa Ekoseed-om za uzgajanje organske slacice po ceni od 1050 eura po toni. Sejao sam na 20ha posle poplave uspeo sam da "skinem" samo 3,5t sa te povrsine. Iako je 5. novembra dobio rezultate ispitivanja uzoraka nije me obavestio vec tek kad sam pu poslao racun 10 decembra. iznos mog racuna je umanjio tako sto je od 3,5t odbio skoro 1,5t "necisti" iako su lab analize utvrdile cistocu od 92,2% - sto nikako ne moze da bude 1,5t! Takodje smanjio je i cenu na 650 eura/t sto je za 200 eura manje od ovogodisnje cene za konvencionalnu slacicu!

Zar treba reci da jos nista nije platio?

Ako imas ugovor i po tebi je prekrsen idi do advokata i pokreni spor.Da ga izgubis neces.

Nazad
Vrh