ja tek sada video ovaj post inace zovemse jugoslav milenkovic-za prijatelje jugi,juga,judzin, inace imam 1ha visnju sljivu, sejem psenicu kukuruz jecam,imam 5 grla stoka detelinu 70 ari staru i novu 19.8 ari, bastu za papriku od 1.9 ari, planiram sejati sudansku travu posto me susa ubila prosle godine... kako sam nasao ovaj ODLICAN FORUM: jednostavno krenuo sam da ukucam poljoprivreda i na pola reci poljo video samda pise poljoinfo kliknuo sam video da ima puno zanimljivih tema i pristupio sam inace uglavnom sam odlicno raspolozen, nikada se ne ljutim osim kad krenemda zalivam a tomos motor me zeza pa nece da upali, rodjen sam 1986 godine 26 marta inace uglavnom mi kazu dapricam kao navijen,ali skoro nikad ne pricam gluposti, do sada sam na forumu naucio mnogo toga i drago mi je uvek samspreman za dobro raspolozenje inace trenutno radim oko5ha tj. radimo porodicno ... nema zaposlenih kod nas-cista filtrirana poljoprivreda... inace sve me zanima i nisam sebican rado bih podelio sve sto znam ili sam cuo ako sam nesto zaboravio dodacu kasnije ....pozdrav