Jagoda Qvin Elisa

mbrankovic

Novajlija
Učlanjen(a)
8 Dec 2014
Poruka
4
Postovani jagodari. Ja sam novi clan ovog foruma i koliko mogu da primetim ima dosta toga korisnog sto bih ovde mogla saznati o gajenju jagoda,jer svaka nova informacija nije na odmet nikome. Mi imamo zasad jagoda na otvorenom,ali smo ove godine jedan deo stavili pod plastenik,e tu bas nemamo nekog iskustva. Kad treba zatvoriti plastenik,zastita od bolesti,od stetocina/ Dobro ce mi doci svaki vas savet. Hvala unapred :osmeh:

- - - - - - - - - -

Postovani jagodari. Ja sam novi clan ovog foruma i koliko mogu da primetim ima dosta toga korisnog sto bih ovde mogla saznati o gajenju jagoda,jer svaka nova informacija nije na odmet nikome. Mi imamo zasad jagoda na otvorenom,ali smo ove godine jedan deo stavili pod plastenik,e tu bas nemamo nekog iskustva. Kad treba zatvoriti plastenik,zastita od bolesti,od stetocina/ Dobro ce mi doci svaki vas savet. Hvala unapred :osmeh:
Zaboravih da se predstavim,moje ime je Marina iz okoline Nisa

- - - - - - - - - -

Zaboravih da se predstavim,moje ime je Marina iz okoline Nisa
Pozdrav :) Kako vase jagode? Ovo sunce ih bas mami da cvetaju :osmeh:

Pozdrav Marina, ovo je deo za predstavljanje a o jagodama se piše u delu gforuma koji je namenjen za to. Dobro došla na poljoinfo forum.

Dobro došla Marina :ppozdrav: ovde ćeš naučiti, sve što te zanima o jagodama :osmeh:

Nazad
Vrh